Jingles laten maken

Bij Klinker Media produceren we gesproken en gezongen jingles in alle soorten en maten. Dat doen we altijd vanuit originaliteit, creativiteit en een passie voor radio en audio. Geen 13-in-een-dozijn fabricage, maar maatwerk producties die echt passen bij wat jij nodig hebt. Daar halen we namelijk onze voldoening uit: samenwerken om een hoog niveau product af te leveren. Wij snappen dat jingles niet zomaar losse liedjes zijn, maar een onderdeel van iets groters. Jingles zijn een onderdeel van de sfeer die jij wil neerzetten.

Soorten jingles

Er zijn verschillende soorten jingles, al is het doel steeds hetzelfde: bijdragen aan de sfeer die hoort bij jouw radiostation of jouw podcast. We produceren bijvoorbeeld gesproken vormgeving (sweepers en promo’s) en gezongen producties (losse jingles, minisongs en complete jinglepakketten). Zowel bij het laten maken van sweepers als bij het produceren van jingles nemen we altijd even de tijd om je te leren kennen. En liefst ook om even te luisteren naar waar het voor is. Zo krijgen we een beter beeld van wat je nodig hebt en om welke stijl je productie vraagt.

Wat voor jingles heb ik nodig?

We denken graag met je mee over wat voor soort vormgeving bij je past. Wij geloven niet zo in “one size fits all”. Er is ontzettend veel mogelijk, maar dat betekent niet dat alles voor jou werkt (en ook niet onbelangrijk: dat het binnen je budget past). Heb je het meest aan een set strak geproduceerde sweepers? Kan je het best een volledig gezongen jinglepakket laten maken? Of gaan we voor een hybride vorm: muzikale producties met een spreekstem? Het is dus écht maatwerk. Zo haal je maximaal plezier (én effectiviteit) uit je gloednieuwe producties van Klinker Media.

Jinglepakket laten maken

Je kunt bij ons terecht voor alles van losse jingles tot complete jinglepakketten. Bij het produceren van een jinglepakket op maat beginnen we met een overleg: wat heb je nodig? Naar wat voor stijl ben je op zoek? We vragen je om voorbeelden van vormgeving die je mooi of inspirerend vindt. En we vragen je om een korte lijst te maken met tracks die écht bij jouw station passen. Zo krijgen we een goed beeld van welke kant de productie op moet. Voor gezongen jingles gaan we dan aan de slag met het componeren en produceren van de muziek. Die wordt dus echt op maat voor jou gemaakt. Vervolgens selecteren we passende zangers en eventueel voice-overs. Hierbij werken we uitsluitend met professionals. Bij de zangsessie komen de jingles écht tot leven. Tot slot worden de producties mooi in balans gebracht tijdens het mixen en masteren. Zo krijg je een écht strakke productie.