Audio en broadcast consultancy

Maak gebruik van onze kennis en ervaring in de wereld van audio en broadcast. We helpen je graag om samen tot een beter product te komen. Denk bijvoorbeeld aan audio-nabewerking voor podcasts, het inregelen van soundprocessing voor radiostations met Stereo Tool, of hulp bij muziek- en formatplanning. Ook kunnen we audiomixing en -mastering voor je verzorgen van sweepers, jingles, of zelfs hele tracks.

Stereo Tool Soundprocessing

Geef je radiostation de sound die het verdient. Of je nu uitzendt op FM, DAB+ of online – Stereo Tool is dé soundprocessor voor alles van een echte "radiosound" tot een open, dynamisch hifi-geluid. Klinker Media heeft jarenlange ervaring in het instellen van Stereo Tool, en helpt je graag met het ontwikkelen van een preset op basis van jouw wensen.

Podcast audio-nabewerking

Tada! Je podcast is opgenomen en de montage is klaar. Maar hoe zorg je ervoor dat je pod­cast ook echt professioneel klinkt? Simpel: laat Klinker Media de audio-nabewerking doen. We zorgen voor verstaanbare stemmen en een prettige klank die makkelijk wegluistert. Dat maakt je pod­cast overtuigender, omdat alle aandacht naar de inhoud gaat.
Vanaf € 75,-

Mixing en mastering

We helpen je graag met het perfectioneren van jouw audio­project. Of het nu gaat om audiovormgeving zoals jingles of sweepers, of om een volledige track. Klinker Media kan de mixage en mastering van jouw project verzorgen. We zorgen voor glasheldere vocalen en een strakke sound.