Jingles

Maatwerk muziek: van een audiologo tot een compleet jinglepakket

Klinkt altijd als muziek in je oren.

Frisse producties
met creativiteit voorop.

Luister naar een greep uit ons eerdere werk.
Muzikale creaties die aansluiten bij jouw doel.

Muziek is overal. En het speelt een grote rol, ook al zijn mensen vaak niet bewust van de muziek die ze horen. Muziek zorgt voor sfeer, waar dan ook. Bedenk maar eens wat er gebeurt als je een spannende film kijkt zónder geluid. Datzelfde effect zie je overal terug: in commercials waar muziek de stemming bepaalt, op de radio waar jingles een herkenbaar geluid geven aan een radiostation, of in een podcast waar de soundtrack op de achtergrond het verhaal versterkt. Klinker Media zorgt voor passende muziek die we op maat voor je produceren. Wat je doel ook is: zo raak je altijd de juiste snaar.

Nieuwsleader TV RN7 – 2022

We produceerden de audiovormgeving voor het tv-nieuws van Streekomroep RN7. We produceerden een leader passend bij de al bestaande visuals. Ook bevat het pakket een aantal drones, een bumper tune en separators.

0:00 / 0:00
Vormgeving TV-nieuws

Jinglepakket RN7 – 2021

We produceerden dit compleet nieuwe jinglepakket voor het radiostation van Streekomroep RN7. Het audiologo werd vernieuwd en ook de nieuws-, weer- en verkeertunes werden flink opgefrist. Het zijn moderne producties, met een dikke knipoog naar muzikale elementen uit de 80’s, perfect passend bij het format van het station.

0:00 / 0:00
Full Demo
Jingle 1
Jingle 2
Jingle 3
Jingle 4
Jingle 5
Jingle 6
Jingle 7
Jingle 8
TOTH
Nieuws
Weer
Verkeer
Commercials